In de wereld van de skateboards zijn er meerdere soorten boards die een unieke rijervaring bieden. Een daarvan is het pennyboard, wat in wezen een miniatuur skateboard is, dat in drie verschillende maten verkrijgbaar is. Ze zijn stevig genoeg om volwassenen te dragen, dus denk niet dat ze alleen voor kinderen zijn – er zijn veel dingen die je kunt doen met een pennyboard die ze uitdagend en leuk maken voor volwassen rijders die nieuwe manieren van rijden willen ontdekken. Maar ze zijn vooral gemaakt om te cruisen en te pendelen, en bieden een geweldig compromis tussen ultieme draagbaarheid en soepel, gemakkelijk rijden.

Om je te helpen bij het vinden van een geweldig starterspennyboard, hebben we een overzicht gemaakt van de beste pennyboards die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn. Hieronder vind je een snelle vergelijkingstabel en een kort overzicht van elk board. Daarna bespreken we welke functies je zullen helpen om te bepalen welk pennyboard het beste voor je is. Het bekijken van elk aspect van deze bestsellers zal je helpen om het juiste pennyboard te vinden om te proberen.


1.Skatro – Mini Cruiser skateboard

Als u op zoek bent naar een zo soepel mogelijke rit met een pennyboard, dan moet de Skatro Mini Cruiser uw go-to zijn. Gebouwd als een traditioneel 22-inch pennyboard op alle andere manieren, is deze cruiser gemaakt met machinaal gecalculeerde kunststof die zorgt voor een flexibele, consistente rit in tegenstelling tot alles wat er op de markt is. Dit is een exclusieve productietruc die alleen Skatro heeft, dus je zult zeker geen vergelijkbare optie vinden als wat je zoekt een flexibel board is dat voldoende druk aankan.

Bovendien zijn Skatro’s lagers gemaakt van lagerstaal, een ander materiaal dan de gebruikelijke koolstofstalen lagers die op de meeste pennyboards zitten. Dit is beduidend sterker materiaal, zodat je na verloop van tijd minder uitval ziet, en dat draagt ook bij aan de soepelheid van de totale rit. Houd er rekening mee dat deze is gemaakt om een beetje onder je gewicht te buigen als je hem gebruikt – we waren een beetje bezorgd toen we er voor het eerst op stonden. Maar het is nooit een probleem bij het rijden, en met de duurzaamheid en de ultrasoepele rit was dat moment van onzekerheid zeker de moeite waard.

Het board wordt geleverd in een regenboog van kleuren, perfect voor tieners die in het pennyboard willen stappen. En hoewel het een lagere prijs is dan veel andere pennyboards die je zult zien, bespaar je met dit board niet op de kwaliteit. Het komt ook met een bijpassende T-tool, erg handig, en is nog steeds sterk genoeg om een gemiddelde volwassene te ondersteunen.


2.Penny Skateboards Australia Penny Skateboard Nickel


3.Penny Board Classic serie mini cruiser 22


4.SWASS Vinyl Cruiser


5.Penny Rose Gold Complete Cruiser 22.0


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *